Mijn grootste droom was dingen realiseren die ongelooflijk straf zijn...dan weet je vooraf al wat je mag verwachten!

Elk evenementenbureau beweert de meest exclusieve, onvergetelijke en stijlvolle events te organiseren. Dat doen wij ook.
Alleen kan u bij ons vooraf zelf uittesten wat wij onder “stijl” verstaan. We organiseren namelijk niet alleen bedrijfsevents en personeelsfeesten op afroep, maar ook exclusieve party’s in eigen beheer die vrij toegankelijk zijn voor het grote publiek.
We hanteren trouwens precies dezelfde aanpak voor deze events in eigen beheer als voor jouw corporate event. Je bent van harte welkom om eens zo’n unieke Party te bezoeken  en kritisch rond te kijken. Je zal snel merken dat geen enkel detail aan onze aandacht ontsnapt en dat een personeelsfeest laten organiseren door Geuens entertainment pure klasse garandeert én een blijvende indruk zal nalaten op je gasten.

begint bij een goed gesprek en eindigt bij een wow-effect!

Wil je een business event of personeelsfeest laten organiseren? Dan heb je misschien al heel wat feestideeën en mogelijks zelfs al een feestthema in gedachten… We zijn razend benieuwd om er alles over te horen, maar kunnen je niet garanderen dat we niet met creatieve en verrassende suggesties op de proppen komen om je thema nog verder uit te werken.
Bij Geuens Entertainment organiseren we namelijk niet gewoon maatwerk feestjes… Neen, we doen er alles aan om de bezoekers een totaalervaring te laten beleven. Enkel met een event dat tot in de puntjes verzorgd is, blijft de beleving namelijk in het geheugen gegrift.


is écht kiezen voor maatwerk

Ook “feesten op maat organiseren” is zo’n term die elke event planner maar wat graag hanteert. Maatwerk gaat bij ons echter nog net iets verder dan bij de meeste andere evenementenplanners. Wij gaan namelijk niet alleen je voorkeuren voor catering, locaties en playlists overlopen, maar ook onze service helemaal op maat van je wensen en budget afstemmen. Alles is bespreekbaar en alles is mogelijk!
Enkele voorbeelden van extra services die je vast wel aanspreken:

 • Het geheim van een geslaagd event vind je niet alleen tijdens, maar ook al lang vóór de party. De uitnodiging is daarbij bijzonder belangrijk. Die maakt je genodigden immers nieuwsgierig en doet hen al lang voor het evenement uitkijken naar de unieke ervaring die hen te wachten staat. Waarom zouden we dus geen gepersonaliseerde en catchy uitnodiging ontwerpen voor jouw event?
 • Geen tijd om de wettelijke verplichtingen inzake verzekeringen, toestemmingen van brandweer en politie of SABAM te regelen? Laat ons deze administratieve verplichtingen dan maar afhandelen!
 • Gaan we het event op een standaard feestlocatie organiseren, op de eigen bedrijfsterreinen of mag het eens iets anders zijn? Ook liever geen klassieke feestzaal? Wij gaan met plezier op zoek naar een minder evidente locatie die jouw event wel net die extra dimensie geeft.
 • Is fijne culinaire catering bijzonder belangrijk? Dan regelen we graag vooraf een sampling/tasting bij de cateraar zodat je zelf kan proeven of de kwaliteit volstaat voor de fijne smaakpapillen van je genodigden.
 • Het einde van het feest laat vaak meer herinneringen na dan de eerste indruk. Een taxiservice regelen om bourgondische feestvierders veilig naar huis te brengen, is dus zeker ook een goed idee.
 • Iets anders in gedachten? Wij zijn een en al oor!

omdat je zo heel wat administratieve rompslomp bespaart

Een bedrijfsevent of personeelsfeest laten organiseren, zorgt steevast voor een stapel papierwerk en voor een onoverzichtelijke berg leveranciersfacturen. Tenzij je Geuens Entertainment inschakelt, want wij maken alle afspraken met de partyleveranciers en partners, verzamelen én betalen hun facturen en bezorgen jouw bedrijf 1 duidelijke totaalfactuur.

geeft een nieuwe dimensie aan “persoonlijk contact”

Persoonlijk contact omvat bij ons meer dan enkele telefoontjes over en weer. Wij komen liever bij je langs om live kennis te maken. Dat doen we bovendien zowel voor de eerste kennismaking wanneer we je wensen en partyplannen in detail komen bespreken, maar ook NA de party. Een duidelijke en eerlijke debriefing vinden wij namelijk ontzettend belangrijk!
Niet onbelangrijk: wij zijn ook persoonlijk aanwezig tijdens het event. Je hoeft dus geen event manager, coördinator, butler of eigen personeel te voorzien. Wij zijn ter plaatse om alles te regelen zodat jijzelf je event ten volle kan beleven.

Welke corporate events kan je door Geuens Entertainment organiseren?

Onze planners gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zolang klasse en creativiteit vooropstaan, zijn wij precies de eventplanner die je zoekt!
 • productlanceringen
 • modeshows
 • feestelijke openingen
 • opendeurdagen
 • seminaries & congressen
 • personeelsfeesten
 • teambuildings
 • familiedagen
 • eenmalige commerciële events
 • en vele, vele andere…

Wij kijken er naar uit om eens vrijblijvend kennis te maken!

Wil je een corporate event of een personeelsfeest laten organiseren en spreekt onze visie je wel aan? Dan is er geen tijd te verliezen! Neem contact op en nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakend gesprek en laat je verrassen!
image-125876-0c61bc0205104dc480a1eea03eda6800.jpg